Nu är jag besviken.

Hej nu är jag lite besviken, nej jag är mycket besviken. Ni som följer mig på Insta såg att jag la upp en film om en vegetarisk gryta och min tanke var nu att dela med den till er. Det kommer jag inte göra för det var inte gott. Smaklöst och konstig konsistens. Nej ni ska ha det bästa och det här var inte min dag och det var så tråkigt för Hj kom på besök. Okej det kommer fler tillfällen.

Ja jag var på biblioteket igår och lånade en ny gåbok och sen gick jag till posten för att hämta något för jag hade tydligen missat en hemleverans. När jag väl kommer dit så har dom inte paketet. Konstigt så nu måste jag ringa posten och se vad som hänt. I morgon ska jag på den jobbiga mammografin. Hatar det,ett helt rum med väntande kvinnor och någon där får ett jobbigt svar. Ibland har man bara lust att stoppa huvudet ner i sanden. Vill inte veta, jag har även fått att man ska ta ett bajsprov för att se om man har cancer. Har inte bestämt mig om jag ska skicka in det. Nej nog pratat om detta, nu tycker jag att vi behöver titta på en fin bild.

Dom är så mysiga att klappa. Ingen vår ute då får vi ha vår inne


Dags för en ny mindfullnesuppgift. Hitta ditt inre sen vill jag att du blundar och plockar upp ett okänt objekt. Försök sen att rita av det enbart genom att känna på det.

Okej dags att ta tag i dagen Må så gott ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *