Skidglasögon får ben,dåligfilm,tur på stan,efterrättsrecept och mindfullnesuppgift

Hej Ja då hörs vi igen. Har ni haft en härlig helg. Blev ni nöjda med mellofinalen. Ja jag har haft en bra helg förutom i fredags då vi letade efter två par skidglasögon som tydligen har fått egna ben och vandrat ut ur huset. Allt annat till skidutrustningen var på sin plats.Jag är känd i familjen som den personen som vet var alla saker är men den här gången lyckades jag inte. Dock så avslutade vi med en supergodmiddag som ni ska få receptet på men igår så lovade jag på videoklippet på Insta att ni skulle få receptet på efterrätten jag gjorde. Så ni får lugna er. Leif och Ludvig skulle åka i väg på en skidtur så dom gick och la sig tidigt. Så då passade jag på och se en typisk tjejfilm. Det blev isn`t it romantik. Så dålig film. Ja mer kan jag inte säga. Då var lördagen mycket roligare för jag åkte in till city och köpte födelsedagspresent till mannen min. Han fyller på torsdag. Jag fick även en liten mysig stund på stan med dottern min. Vi shoppade och fikade. På kvällen när dom andra kom hem blev det pizza och mellofinal. Jag har inte tittat på dom andra deltävlingarna så det var första gången jag hörde låtarna. Jag tyckte inte det var någon låt som stack ut men den som vann var bra. Dock tror jag att vi inte kommer vinna. Söndagen var en städ och fixardag, alltså en tråkig dag förutom att vi åt efterrätten som jag hade hittat inne på http://Jennysmatblogg.nu  

Du börjar med att ta ca ett halvt paket digestive kex. Krossa dom. Jag brukar lägga dom i en plastpåse och sen bankar med en brödkavel.
Ta sen ca 30-50 g smör, smält det och blanda ihop det med kexsmulorna. Ta en hög form med löstagbar kant och platta ut degen där.
Riv 200g mjölkchoklad
Ta tre ägg och lägg vitorna i en skål och gulan i en annan skål.
vispa äggvitorna så att du kan vända skålen upp och ner och det stannar kvar i skålen.
Äggulorna blandar du i en dl socker, 1 msk vaniljsocker och 300g Philadelphiaost.
Ta fram ytterligare en skål och häll i 4 dl grädde och vispa till att det bildas toppar på grädden.
Nu tar du chokladen och vänder ner i grädden.
Sen tar då äggsmeten och vänder ner i äggvitan .
Sista steget blanda ner det sen i grädden och häll ner det i formen. I minst fem timmar och ta fram ca 1/2 innan den ska ätas.
Du häller i en halv dl grädde i en kastrull och tre msk smör. Sjud upp och häll i 200g mjölkchoklad. Ta bort från värmen och rör runt. Låt chokladen svalna lite innan du lägger den på tårtan. Sen är det bara att garnera den som du vill. Jag hade tyvärr inte så mycket roligt hemma. Ja jag vet att det blir mycket disk men det var det värt. Lycka till.

Ni ska även få en ny mindfullnesuppgift. Jag vill att du hittar ditt inre lugn och sen vill jag att du tänker på din vän som du tycker stöttar dig mest . Skriv ner något om din vän och hur du får stöd.
Ha nu en fin dag och ta hand om dig själv . Tack för du läste. ?Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *