Filmtips och en unik present som du också kan ge bort.

Hej Jag hoppas att ni mår bra därute. I går var det min tur att välja film och den här gången valde jag en bra film. Dressmaker Handlar om en kvinna som kommer tillbaka till sin mamma och sin by. Den var både rolig,sorglig och hemsk. Man skulle kanske starta en filmklubb, ja ni vet som en bokklubb. Vad tycker ni om det?

Ja mina kära vänner nu ska ni få se vad jag också har gjort.

Ni vet att jag tar ju upp beställningar om ni vill ge en lite annorlunda present. Det här är till en kvinna som fyller 70 år. Det kan ju vara bröllop,dop,examens,student,födelsedags eller vad som helst. Inom väldigt snar framtid kommer jag öppna upp en butik på etsy. Hör av er till mig så kan vi prata mer om det. Just nu kan du även hitta den i min butik formofunktion.com


I går lagade jag något som var så gott, tyvärr så filmade jag inte det. Jag har märkt att ni gillar att se mina små filmklipp på Insta så det kommer fler. Dock så får ni receptet i morgon men ni får en ny mindfullnesuppgift. Jag vill som vanligt att du går ner i varv och när du tycker att du hittat lugnet vill jag att du skriver ner en släkthistoria. Kan du ingen kan du kanske fråga en släkting eller så hittar du bara på en historia. Lycka till.

Dags att ta tag i den här härliga dagen. Kom ihåg med rätt inställning så går allt lättare. Så ha en bra dag. ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *