Funderingar kring mobilskal

Hej Alltså vad jag älskar att laga vegetarisk mat och veta att min kropp får bra mat i sig. Ett helt nytt spännande kök öppnar sig. Ta tillexempel dom indiska göttbullarna som jag lagade och la upp en film på Insta. Dom var så goda. Det ända som jag har svårt för är att man inte ska äta så mycket mjöl och jag älskar att baka. Ja ja vi har ju lördagen som jag kallar min fuskdag, där äter jag allt utom kött det har jag slutat helt med mår inte bra av det. Saknar det inte. Tycker inte det är gott och sen behandlas Djuren så dåligt.

Okej har ni tips på snygga mobilskal så skicka gärna förslag till mig. Jag har hittat den här sen vet jag inte om jag vill ha ett vanligt skal eller mer som en väska. Svårt problem.

Den finns även i grönt . Jag har alltid haft vanliga skal. Hm jag får fundera.


Nej nu får jag gå och ta hand om Svea. Ja hon är på besök idag. Hon håller på och går runt och letar efter mat. När man har hund behöver man inte dammsuga för dom tar hand om allt. ? Innan jag lämnar er så ska ni få en ny mindfullnesuppgift. I vanlig ordning hitta ditt lugn och sen vill jag att du ska tänka på när du var barn. Vad var din favoriträtt och har du något minne kring maten. Skriv ner det.

Ha nu en bra dag och tack för du läste. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *