En vegetarisk bolognese du inte vill missa.

Hej på er

Vad va det jag sa att snön kommer tillbaka, gillar jag det. Nja jag bryr mig inte för jag vet att jag inte kan påverka det. Jag vet också att våren och sommaren kommer. Nej nu tar vi och ser vad som hände i helgen. Fredagen blev lite annorlunda för leif och Hjalmar åkte och köpte en bil. Sen kom dom hem med hamburgare. Min vegetariska hamburgare var sådär, jag har förstått att ibland får man en som är så god och ibland en som är sådär. Efter maten åkte Hjalmar hem till Norrtälje och vi åkte och handlade. Ja som ni förstår blev klockan för mycket för bio så vi tar det imorgon istället. Okej gjorde vi det nej vi åkte iväg och köpte lite lister till hallen och sen åkte vi hem och fortsatte med renoveringen. Vi åkte inte iväg till någon bio och jag vill inte berätta varför. Det är för privat men istället får ni ett gott vintips och middagstips. Jag la ut det på Insta och instastories men ni ska även få det här.

Så gott men försök att få lite mer flytande vätska kvar och krydda jättemycket.
Väldigt gott vin.


Så här gör du maten. Du river ca 75 gram rotselleri och hackar en till två lökar. Hacka även två till tre vitlökar. Fräs dom i lite olja häll sen på 2,5 dl gröna linser, en burk krossad tomater, en msk oregano,salt och peppar.Häll i ca 8dl vatten eller lite mer. Koka upp och sen låter du det sjuda i ca 40 minuter. Linserna ska bli mjuka. Jag gillar saftig mat så försök att ha kvar lite av vätskan annars kan det bli lite kompakt. Jag hällde på lite mer vätska på slutet men då måste du krydda mer.

Okej ny vecka innebär ny mindfullnesuppgift . Jag vill att du i vanlig ordning går ner i varv och sen ritar du en snabb skiss på vad du precis hörde. Nu ska jag gå och fota 70 års presenten för den är klar. Kan du inte vänta till morgondagens blogginlägg så kommer jag under dagen lägga upp den på Insta. ? på er och tack för du läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *