Lite tankar om marsmånad.

Så här glad är jag för det är mars månad.

Hej Tänka sig nu är det mars. En hel ny oskriven månad. Nu ska vi fylla den med roliga saker att göra. Min man fyller år och min kära svägerska fyller jämnt. Jag ska komma igång med träningen igen. Jag ska sätta upp min etsybutik. Jag ska rama in mitt senaste projekt. Jag ska köra till Ikea själv. Börja med plankan igen på morgonen och kvällen. Bli ännu bättre med mindfullnestänket. Vill ha lite fler middagar med våra vänner. Ja listan är lång och den kommer fyllas på under tiden. Tror att jag ska börja med att gå på bio ikväll eller imorgon. Innan vi går in i aprilmånad Ska jag även titta på hur mina önskningar har gått . Ingen vits att göra en lista om man inte följer upp den. Så här kommer jag marsmånad.

Vi hade jätteroligt igår för Hjalmar kom hem och lämnade stylingprodukterna. Bra att ha föräldrar som har ett inredningsföretag, dock det bästa var att han spontant sov över hos oss. Bra betyg för att han fortfarande trivs hos oss. Han och hans pappa satt och tittade efter någon bil att köpa. Båda ska köpa nya bilar. Ja Hjalmar ska köpa sin första bil.

Okej nu ska jag ta tag i dagen men först får ni en ny uppgift. Sätt dig ner och blunda och andas. Gör det så länge du behöver och när du tycker att du är redo rita en teckning med fel färger. Må så gott och tack för du läste. Vi hörs ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *