Både glada och dåliga nyheter.

Hej I går hade jag tur för det var yngsta sonens tur att välja film och han valde en film som jag funderade på hur jag skulle stå ut att se. Någon kinesisk film. När jag hade sett en kvart av filmen ringde Hjalmar. Behöver jag säga att jag blev så glad och inte bara för han gjorde så jag inte behövde se filmen utan att han sålde sin lägenhet. Allt gick så bra. Tyvärr så flyttar han till sin tjej i Norrtälje och det ligger ca en och halvtimme här ifrån. Han kommer hem i kväll och lämnar alla sakerna som jag använde till att styla lgh, så det ska bli kul att få träffa honom. Tyvärr så fick jag även höra att det hände något med deras hund, så dom var tvugna att åka in till akuten. Stackars lilla hund.

Till något helt annat så har jag hittat en ny fotoutmaning som jag ska vara med i. Gäller hela marsmånad. Fick tipset av http://Blomsterochbakverk  

I dag är jag sugen på att köpa något gott bröd och göra en god soppa. Ni får givetvis receptet om det blir bra men ni ska få något annat. Jag testade nämligen det här. Dock så gjorde jag ett misstag. Jag serverade det inte med en gång så det blev en klump av det. Så då blev det inte gott. Jag tror även att man ska lägga i en buljongtärning i vattnet för att få mer smak. Jag tror att jag ska ge det ett nytt försök.

Okej då slutar vi som vi brukar göra med en ny mindfullnesuppgift. I dag ska ni först andas ett par gånger så ni kommer ner i varv sen ska ni sätta er på en stol eller ni sitter kanske redan ner. Sätt på lite glad musik och börja stampa i takt med musiken. Sen använder du axlarna fortsätt sen med höfter,huvud,armar och så vidare. Fokusera på att känna hur det känns i kroppen och glöm allt annat. Lycka till och puss o tack för att ni läste. Ni är bäst ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *