Dålig film och lite fler fina saker.

Hej I går var jag nära på att stänga av en film som vi tittade på för den var så dålig. Dock så sitter jag och hoppas på att den ska bli bättre. Vi har gjort så här att vi turas om att välja en film och igår var det min tur och så väljer jag en så dålig film. Breakupper tror jag den hette, jag hoppades dock på en rolig film. Så fel det blev.

Okej till något roligare jag köpte mina krukor igår och sen tog jag lite fler bilder på fina saker till er.

Den lilla parfymflaskan får mig att tänka på min mamma , hon hade typ en sån här. Bordstabletterna var lite coola. Kan liva upp ett tråkigt bord eller en dukning . Allt hittar du på hm home.


Jag hamnade sen på Lindex och där var många fina saker. Den här tyckte jag var fin. Jag fick aldrig tid att prova så jag ska gå dit en annan dag.

Hur går det för er med mindfullnesuppgifterna jag ger er. Börjar ni hitta ett inre lugn. Har ni möjlighet att få lite egentid. Det är viktigt att ta hand om sig själv för annars orkar man inte hjälpa andra. Jag börjar förstå det mer och mer och jag kan säga er att jag har alltid låtit andra gå före mig men det försöker jag ändra på. Ja det är svårt men börja med småsaker. Så då börjar vi med att sätta oss ner och blunda och
andas. Vifta på fingrarna skriv ner hur det känns och vad du tänker.

Ha nu en bra dag och hitta dina guldkorn. Tack för att du läste min blogg. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *