Lite inredning från hm home.

Hej på er Alltså vad är det för väder vi har, så ljuvligt. Dock vet man ju att snön kommer igen men som vi också vet så njuter vi nu och inte oroar eller tänker på hur det blir sen. Idag är det strålande sol och imorgon är en ny dag. Igår när jag var och handlade tog jag en sväng in på hm. Jag provade en del men hittade inget som jag kände den måste jag ha. Däremot så hittade jag en del saker på hm home som jag ska köpa idag. Titta här.

Krukorna ska jag köpa och sen behöver jag en ny brödkorg. Hm jag får se. Där fanns mycket annat snyggt. Jag kan se om jag kan fota lite mer till er.

Nu till något helt annat. Jag laddade ner pic collage och lyckades fixa den här bilden. Jag kan sen berätta mer om det för er när jag har använt mig mer av det. Jag kan säga om jag fixar det så kan ni också. Gah vad tiden går fort. Okej innan jag slutar ska ni få en ny uppgift. Att ta trappan är en bra och grattis motion. Jag vill att du andas i vanlig ordning så du kommer ner i varv och sen vill jag att du skriver eller ritar trapporna som du har använt under en dag. Så i dag ska vi verkligen gå i trappor. Jag bor i ett hus med många trappor så jag får göra det flera gånger om dagen men jag brukar faktiskt när jag är ute ta trappan så mycket som möjligt. Ha nu en superbra dag och tack för du läste. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *