Styling,fynd,middag och utejobb

Hej Har ni det bra och är ni laddad för en ny härlig vecka men innan vi tar tag i nya veckan så dyker vi ner och ser hur helgen har varit. Ja fredagen gick mest åt att fixa inför lördagens styling. På lördagen åkte vi en tur till bauhause, ja så roligt hade vi men det är så när man har hus det är alltid något som ska fixas. Det roliga var att vi hade en sån tur att vi äntligen hittade en ny dusch. Vår gamla duschslang och massagestrålarna har slutat att fungera, så nu får vi hoppas att den nya kommer fungera. Det är ett litet problem så vi måste försöka se om vi kan fixa det. Vi vill verkligen tacka killen som hjälpte oss på bauhause, wow vilken service han gav oss. Behöver ni en ny dusch kan jag rekommendera er att åka dit för den är just nu väldigt billig.

Sen åkte vi en snabbis till Ikea och där köpte vi en ram till 70 årspresenten. Ja den är snart klar så ni får snart se den men ni kan få se en annan sak.

Vi köpte en ram till fotografiet som vi köpte för ett tag sen.

Här kommer fler tips köp den vegetariska korven på Ikea, så god.

Vill ha en nu


Efter fikat åkte vi till lägenheten och där fick jag stylat lgh och det roliga var att jag fick beröm av mäklaren. Han var supernöjd. Tyvärr så tog jag inga bilder för det blev lite stressigt på slutet. Sen åkte vi hem och hade en mysig kväll med Hjalmar och hans flickvän. Det blev pasta och rött vin och mycket prat och skratt men jag misslyckades totalt med efterrätten. Jag förstår inte vad jag gjorde för fel för det var en superenkel efterrätt. Smördeg med en fyllning av philladelfiaost, två äggulor,socker och vaniljsocker. Det skulle jag sen bre på smördegen och rulla ihop men det blev ju flytande. Så det mesta åkte ut. Jag ska testa att göra om den igen och kanske göra på ett annat sätt än vad det står i receptet.

Söndagen fortsatte vi med renoveringen av lilla hallen och jag sopade altanen. Vi hade så härligt väder. På kvällen lagade vi japansk middag. Jag tror att jag ska börja filma när jag lagar mat och lägga upp det på Insta. Ja jag ska fundera på det.

Okej en mysig helg har jag haft och nu ska ni få en ny mindfullnesuppgift av mig.

Jag vill att ni sätter er ner och blundar och andas och sen ritar ni tre strumpor med fina färger och mönster.

Då kör vi en ny bra vecka och kom ihåg att det är du som skriver din bok. Må så gott och tack för att du läste ❤️ ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *