Ska jag köpa den här smarta saken.

Hej Ja äntligen helg. Ska ni göra något kul i helgen. Jag längtar faktiskt efter att styla lägenheten. Det är väldigt roligt. Jag skulle kunna tänka mig att jobba med det. I går fick vi äntligen besök av vår kära dotter och det var torsdag så då bjöd jag på spenatsoppa och pannkakor. För ett tag sen stötte jag på en finurlig sak och jag är lite sugen på att köpa den men sen tänker jag hur ofta gör man pannkakor. Hm hm

Du kan sitta vid matbordet och göra dina pannkakor. Tänk dig du får äta dom när dom är varma.Jag hade köpt den direkt om vi hade småbarn hemma men jag tänkte att jag ville visa den för er. Jag hittade den här i en mataffär citygross. Jag är en sån person som stannar och tittar på reklamfilmerna som dom visar i affärerna. Det handlar alltid om smarta saker. Jag hade lätt köpt allt jag ser men jag har en man som stoppar mig och tur är det för jag behöver inte alla dessa prylar. Min man säger alltid jaha var ska vi ha den eller ännu en sak som kommer stå oanvänd i något skåp.

Okej tillbaka till dotterbesöket. Nu ska hon börja övningsköra. Ja jag vet att mina barn har varit sega när det gäller körkort men jag tycker att man ska ta det när man känner man är mogen för det och har tid. Allas liv ser olika ut men det som är viktigast är att inte lägga någon energi på något som du inte kan ändra på. Se där du står nu och framåt och nu ska jag gå och packa ner alla saker som ska med till stylingen. ?på er och ha en bra helg. Så hörs vi på måndag men får ni inte nog av mig kan ni alltid följa mig på Insta och instastories.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *