Filmtips och en lgh till salu.

Hej nu sitter jag och väntar på att Svea ska komma och jag sitter och även väntar på en leverans. När jag tittar ut ser det ut som Stockholm får en solig dag. Härligt. Har precis fått reda på att jag ska style min sons lägenhet. Ska bli så kul. Behöver ni en lgh så har han visning på söndag och måndag. https://www.hemnet.se/bostad/15773896?utm_source=app&utm_medium=link&utm_campaign=tipsa&utm_content=android-mobile

Hör av er till mig om ni är intresserad, den ligger i Bromma/Sundbyberg.

I gårkväll tittade jag på en bra film, den var också väldigt skrämmande. Filmen är baserad på den biografiska boken Alan Turing. Mannen som blandannat byggde Turingmaskinen. Filmen hette The Imitation game. Så bra. Jag vill inte berätta så mycket om filmen om ni vill se den men att vara annorlunda är inte lätt.

Innan jag går och tar hand om Svea så ska ni få en ny mindfullnesuppgift . Sätt dig ner blunda och andas ett par gånger. Dra sen upp axlarna och sänk dem sedan igen. Upprepa tre gånger. Märker du någon skillnad i kroppen mot innan.

ska ni köpa micro-pop är dom här bäst för det finns ingen palmolja . Det gillar jag.

Nej nu vill jag bara önska er en härlig onsdag. ?på er kom ihåg att vi kan mer än vi tror.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *