Lite småhistorier.

Hej på er, ja nu har vi en ny och härlig dag framför oss. Vad ska vi fylla den med förutom jobb och alla vanliga måsten. Jag har bestämt mig för att fylla den med glädje och försöka att njuta av allt man gör för du vet aldrig hur din dag blir. Min dag igår blev inte alls som jag tänkt mig och jag kan inte gå in på vad som hänt då det inte handlar om mig men väldigt läskigt var det. Så mitt råd till mig själv se guldkornen i allt du gör.

Jag skulle vilja bombadera er med fina och coola bilder men jag måste tyvärr vara lite sparsam med bilder för jag har snart fyllt min kvot. Jag ska försöka fixa till det men under tiden får vi stå ut med lite färre bilder.

I går fick jag höra ett uttryck som jag aldrig har hört och det är tydligen ett skånskt uttryck. Leif säger till Johanna ta en stol och sätt dig i soffan. Jag höll på att Dö av skratt. Jag undrar var det kommer ifrån det är ju helt korkat. Jag trodde att han sa fel först men han var chockad över att jag aldrig hört det. Jag är ju uppväxt med danska föräldrar men har alltid bott i Sverige. Där har vi kanske förklaringen.

En annan sak som jag måste berätta som jag tyckte var lite coolt. Ludvig skickar blommor till sin flickvän på allahjärtansdag. Dock så hinner hon gå hem från jobbet så då bestämmer dom att hon ska få dom nästa dag. Nu är det så att hon ska åka till Stockholm så budet kommer till stationen och springer fram till henne och ger henne buketten och hon hoppar upp på tåget som ska ta henne till sin pojkvän. Alltså det är som en film. Jag kan se det framför mig och här är den fina buketten.

Okej det var lite småhistorier ur livet och nu ska ni få en ny mindfullnesuppgift av mig. Jag vill att du som vanligt blundar och andas. Vad betyder roligt för dig. Fundera över det och över vad som verkligen gör dig glad. Vad får dig att skratta. För skratta mår man bra av.

I dag Hoppas jag att ni får vara med om många härliga skratt. ? på er och tack för att ni läser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *