Fredagskväll,familjemiddag,tigerklänning,ilse Jacobsen och antikmässan. En aktiv helg.

Hej ja då var det måndag igen. Har ni haft en bra helg. Jag har haft en väldigt bra helg. På fredagen kom Ludvig,Johanna och Birger sent hem. Dom hade varit ute en sväng med Ludvigs jobb. Så vi två fick en romantisk middag. Det är ju så livet ska vara när barnen har blivit vuxna. Vi två ska ju börja om med livet. På lördagen åkte vi till Sicklas köpcentrum. Campadre hade utförsäljning och det var så mycket kläder men en liten miss, Inga provrum så folk byggde sina egna provrum med lådor och kläder. Jag hittade ett perfekt gömställe och provade en hel hög med kläder. Jag Köpte två klänningar. En från tiger och den andra var ifrån Ilse Jacobsen. Ni får se dom vid ett senare tillfälle. När våra ögon gick i kors var det dags att åka hem och fixa familjemiddagen. Istället för elva blev vi bara tre. Tråkigt men vi hoppas att fler kommer nästa månad men vi hade iallafall trevligt. Vi åt en trerätters meny. Först blev det krustader med skagenröra. Så gott. Inbakad lax med köpta potatisterriner från Ica. Kan verkligen rekommendera dom. Vi avslutade med pinociotårta behöver jag säga att vi rullade sen till soffan och fortsatte den trevliga kvällen med att äta godis. Nästa dag åkte vi till antikmässan. Där fanns mycket fint att titta på och jag hittade en butik som sålde fina kläder,väskor och smycken. Så den ska jag ta och besöka. Ligger på söder i Stockholm. Vi spenderade flera timmar på mässan och fikade en tråkig paj. Vi hittade inget att köpa. Jag var ute efter några snygga mässing ljusstakar. Här kommer iallafall lite bilder från helgen. Jag har även lagt upp en del filmer på Insta stories, tänk bara på att dom inte ligger kvar så länge.

Lite av vad vi åt i helgen. Fredagskvällen blev det en fantastisk wienersemla från Ica maxi . Dom är faktiskt duktiga med sina bakverk.
Lite bilder från antikmässan. Jag blev helt förälskad av stenfåglarna. Konstnären ger dom namn och hon gör bara en av varje. Lite kul för en hette Ernst. Vi fick prata med konstnären bakom pingvinerna. Älskar att prata med konstnären och få reda på hur hon tänkte när hon skapade sina konstverk.

Ja då kör vi en ny vecka och ni ska få en ny mindfullnesuppgift . Jag vill att ni tar en bild och klipper ut en del av bilden och klistra upp bilden på ett papper. Rita sen något till bilden. Glöm inte först att blunda och andas. Nej nu ska jag gå en halvtimme på löpbandet . Det kan behövas efter denna helgen. Ha nu en underbar måndag och glöm inte att tänka fina tankar om dig själv.?på er. Tack för att du läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *