Alla hjärtans dag

Hej Nu har jag faktiskt varit ute och det var så härligt, dock ingen sol ute. Jag träffade en så söt jack Russel och hennes matte. Vi tog en mysig promenad. Det är helt sjukt jag har sett hur instagrammare från Malmö har skickat bilder på vårblommor som börjar titta upp och här är det snö. Hur har ni det ?

Ja i dag är det alla hjärtans dag och jag vill tipsa till er som aldrig får någon uppvaktning. Köp en blomma och något gott. Ta hand om dig själv. Gör det här till din dag. Köp det som du har längtat efter.

Jag skickar den här till alla mina läsare och till alla därute som är ensamma

I dag får det bli en kortis för min mailbox kallar på mig . Ta hand om er

Kom ihåg att ge och inte bara ta. Ha en fin dag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *