Overnight oats med äpple och kanel.

Hej från sjukstugan. När man tittar ut och ser solen blir man inte glad att man är sjuk. Jag vill ut och känna solstrålarna på min kind. Ni förstår att jag inte har så mycket att skriva om . Nej skämt åsido. För några dagar sedan testade jag att göra en Overnight oats med äpple och kanel. Jag har ju sett många influenser som har gjort det. Så då tänkte jag att vi kör. Du behöver

  • 1 dl havregryn
  • 2 dl mjölk eller kokosmjölk
  • 1 äpple (skuret i bitar)

Smaksättning

  • 1 msk honung
  • 1 tsk mald kanel
  • kardemumma
  • kokos
  • hackade nötter
  • skivad banan
  • färska bär.

Du gör så här

Blanda havregryn och mjölk i en burk eller glas.Skär äpplet i bitar och toppa havreblandningen. Vill du kan du hälla i lite chiafrön. Låt stå i kylskåpet över natten.

Jag hade ingen bra burk så jag hällde ut det i en tallrik. Nu blev jag sugen på att göra en till imorgon. Det var väldigt gott och framförallt så blev du så mätt. Mättnadskänslan satt i länge.

Nu ska jag sätta mig och rita och förbereda 70 årspresenten till min svägerska. Jag visar er sen. Ni som är friska och kan gå ut, stanna upp och titta på molnen eller bara titta upp. Försök att inte tänka på något annat än färgen blå. Tack för ni läser min lilla blogg ❤️ Ha nu en superdag, det är faktiskt lillördag. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *