Fånga februari och fiskrecept

Hej ja nu har jag precis vaknat. Jag tänkte försöka sova bort min förkylning. Hoppas att det går. I helgen är det antikmässan och på lördag har jag bjudit in till familjemiddag. Jag tänkte en gång i månaden försöka samla hela familjen på middag. Ska bli kul och se hur många gånger man lyckas samla alla på en gång. I morgon kommer lilla Svea till mig så då måste jag orka gå på en liten hundpromenad.

Har ni sett att jag är med i en fotoutmaning på Insta. Så kul Det är lite som ett detektivarbete att försöka ta en rolig bild. Dagens tema är schyssta pjucks. Underbaraclara som influensern heter har startat fångafebruari.

Okej jag tycker det är svårt att hitta goda fiskrecept så därför vill jag dela med mig när jag har hittat en som är god. Så här kommer receptet på en god helt vanlig fiskgratäng. Du behöver koljafile,potatis ca sju stycken men det beror ju på hur många som ska äta. Purjolök, två grönsaksbuljongtärningar, 2dl grädde och två dl mjölk, lök och riven ost. Ta en ugnsfast form och smörj den. Dela sen fisken,potatisen,purjolöken och löken i skivor och små bitar. Ta sen och blanda mjölk,grädde,riven ost ( 150g) ,buljong ,salt och peppar.Häll sen över fiskblandningen och sen in i ugnen i 225 grader i ca 25 minuter.

Jag har tyvärr ingen bild på maten så ni får en bild på min amaryllis som blommor för fullt. Inte illa.

Nej kära vänner nu ska jag värma på lite mer te med vitlök i. Tur att jag inte luktar så mycket. Ha en bra dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *