Lite påskägg och ny mindfullnesuppgift

Hej fina vänner. Hoppas att allt är bra med er. Jaha då är helgen slut och vi har en ny härlig vecka framför oss men först ser vi tillbaka på vad som hände i helgen. Det kommer gå väldigt fort då jag gjorde ingenting. Vi var tvugna att göra klar bokföringen och toppen på isberget så är vi förkylda. Så nu har jag tappat träningen igen, jag lyckades hålla i tre veckor sen kom köpenhamnsresan och sjukdom som ett brev på posten.

Jag ska försöka gå i lugn takt på rullbandet här hemma, för man ska ju inte träna om man är sjuk. Vi har varit sjuka länge, vill inte riktigt släppa taget om oss.

Jag kan visa er någon bild till från resan

Vi var inne i butiken som säljer royal Copenhagen porslin. Där hade dom hängt upp så vackra påskägg. Ska man börja samla hm ?

Okej ni som väntar på en ny mindfullnesuppgift , så här kommer en ny. Jag tänkte bara när ni inte får någon ny av mig så gör en gammal uppgift. Det viktiga är att ni varje dag får en lugn stund för er själva. Sätt er ner ta djupa andetag skriv eller rita namnet pågon du älskar. Blunda sen och tänk på vad du har skrivit.

Nej så här mycket roligare blir inte min lilla stund med er, nu måste jag gå och ta hand om min förkylning. Tack för att ni tittar in och kom ihåg att vara snäll mot någon annan och dig själv ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *