Djur som filmar själv och en ny mindfullnesuppgift

Hej Ja då var det mysfredag och jag är nyklippt. Tyvärr så blev jag inte så nöjd men så brukar jag känna efter varje frisörbesök. Jag behöver själv få pilla på håret. Sen blev det en liten promenad på 16000 steg. Jag gick runt och tittade lite men jag köpte inget. Sen när jag kom hem åt jag rester. Leif var och hjälpte Hjalmar att sälja sin bil. Han hade köpt en bil för att övningsköra i , så alltså ingen fin bil. Han hade satt på nya fina vinterdäck och lagat den lite. Pengar rakt i sjön. Han kontaktade en firma som värderar bilen och köper den. Dom gav ett skambud. Så tips till er därute om ni ska sälja en bil försök först privat innan ni går till en firma. Dom vet att ägaren vill så gärna bli av med bilen att dom tar vad som helst. Vilken vinst för dom. Okej till något annat som är roligare. Igår hamnade jag av en slump på djurprogram och den här måste ni titta på .https://www.svtplay.se/video/20785872/djur-som-filmar-sig-sjalva/djur-som-filmar-sig-sjalva-sasong-1-avsnitt-1?start=auto

Så intressant. Dom visar en schimpans som fått lera på sina fingrar och först försöker torka bort det med ett litet löv men sen går den och tar vatten i munnen som den sen spottar ut i sina händer och får bort leran. Så coolt. Dom är så mänskliga så det är läskigt. Dom gör även en del rörelser som man känner igen från att människor gör. Ja titta på den. Jag glömde berätta för er att när jag gick runt i stan så träffade jag en tremånaders malteservalp. Jag dog, så söt. Jag har ju börjat att fundera på malteser och då dyker det upp en malteservalp. Lite konstigt.

Här kommer en ny uppgift. Koka en kopp te men stå och titta på vattnet. Tänk på vad som händer med vattnet. Fundera över hur den här stunden skiljer sig från allt annat du gör. Rita sen en kittel med ånga och bubblor.

Nej mina kära vänner dags att sluta prata med er och istället kasta sig in i bokföringen. Dock så tar jag helg snart. Kämpa på därute och kom ihåg att ibland är det jobbigt men ibland är det väldigt bra. Hitta dina guldkorn. ? och kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *