Min nya kompis

Hej och jag måste säga er att det var så roligt att ha en hund i huset. Det gick så bra men Gud det är som att få in ett litet barn i huset. Hon var lite busig, hon är bara två år. Efter en lång promenad och mycket bus somnade hon i mitt knä. Det var så mysigt så nu längtar jag ännu mer efter en egen hund.

Okej till något helt annat så ska jag äntligen iväg och klippa mig. Ska bli så skönt och sen får jag se hur jag mår om jag tar en sväng i butikerna. Fick höra att nk har slutrea. Tydligen 70%. Först var det mening att jag skulle ta en fika med dottern min men vi tar det på söndag. Det passar bra för då ska leif hjälpa Hjalmar med sin lgh. Har man barn har man aldrig fritidsproblem och kul är det. Okej igår lovade jag er en ny mindfullnesuppgift, så här kommer den. Ta djupa andetag. Sen ritar du i fem sekunder med en färg, sen byter du till en annan färg och fortsätter att rita där du slutade. Nej dags att ta tag i dagen. Snart helg och Gud vad jag längtar efter en lugn helg. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *