Min reseberättelse från Köpenhamn del ett

Hej har ni saknat mig, jag har saknat er. Hoppas att ni har tittat på min instastories. Där har jag lagt upp lite från resan. För det första var färgen grön och inte vitt som i Stockholm och det var varmt och inte kallt som Stockholm. Vi hade alltså tur med vädret men jag kommer aldrig mer att åka X2000 tåg. Vi åkte första klass så det var nice men det är strunt samma var du sitter på tåget för det gungar förfärligt. På hemvägen tog vi snälltåget och det var så bra. Vi hade köpt dansk smörrebröd och bullar fån gateu. Så bra. Så tips ett har du anlag för att bli åksjuk åk inte x2000 utan åksjukemedel. Nästa tips bo på hotellet first kong Fredrik, ligger mitt i smeten. Alltså vid Rådhusplatsen. Hotellet hade snygg inredning lite åt artdeco hållet. Frukosten var bra och servicen var bra. Vi missade dock att minibaren var grattis. Tror jag iallafall, kolla upp det. Nästa tips blir ett restaurang tips. Ni måste gå och äta på vaekst. Låg ca 300m från hotellet. Vi beställde en vegetarisk meny men bytte ut huvudmålet mot torsk. Det kan jag ångra mig för jag skulle gärna velat smaka det andra. Vi fick så mycket god mat och goda drycker så vi var i mathimlen. Nu kommer lite bilder från resan.

Frukost på tåget.
Lunch på tåget som jag tyvärr efter ett par timmar fick så ont i magen att jag var tvungen att ligga på hotellet och vila. Jag lyckades titta på svarta diamanten

Danskararna har byggt ett nytt bibliotek som sitter fast med det gamla. Så coolt var det.

Titta på det här taket.


Här är taket från hotellet, som jag sa så filmade jag väldigt mycket och då glömde jag ta bilder. Tråkigt när man kommer på det. Okej nu måste jag komma tillbaka till verkligheten och ta tag i bokföringen och alla beställningar. I morgon ska ni få se vad vi åt. Ha det så bra och glöm inte att ni är bäst. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *