Vita tänder och ny kurs.

Hej mina fina bloggvänner jag tänkte faktiskt fortfarande prata om tänder. Jag tänkte vi skulle göra en test. Jag har köpt en sån här flaska.

Listerine. På flaskan står det att man ska se resultat efter två veckor. Jag tänker köra treveckor för jag tar den andra flaskan på morgonen. Så mina vänner upp till bevis. Så nu kommer en inte så snygg bild
Inte helt lätt att få en bra bild.

Okej då lämnar vi detta ämne och pratar om något annat trevligt. Ett av mina mål eller önskningar är att jag ska gå någon typ av kurs. Nu har jag hittat två som verkar intressanta. Det handlar om två olika områden. Den första handlar om äbroderi och det andra om inredning. Det är två nackdelar dom är på distans. Jag vill ju träffa nya människor. Hm vet inte vad jag ska göra. Får titta runt lite efter fler kurser. Nej nu kommer en ny uppgift till er . Sätt dig ner andas och skriv ner vad du gjort idag. Den här uppgiften ska jag göra precis innan jag går och lägger mig men nu ska jag packa. Ta hand om er så hörs vi senare men glöm inte att jag finns på Insta anetteronnow . ?på er.

2 svar på ”Vita tänder och ny kurs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *