Ny bok och ett bra tips till er.

Hej på er När min man var hos tandläkaren fick han höra att det syns att han använder eltandborste. Så är det något ni måste köpa så är det en eltandborste för kan tandläkare se skillnad ja då måste ni ha det. Ja ville bara tipsa er om det och jag tror inte att man behöver köpa en värstingmaskin. Har sett ibland att Elgiganten och mataffärer har billigare varianter. Okej nog om tänder. Jag har lånat en ny gåbok.

Det blir så mycket lättare att gå på bandet.

Jag har bestämt mig för att inte blogga när jag är i Köpenhamn men jag kommer finnas på instastories. Sen när jag kommer hem gör vi en reseresume. Det hörs väl bra. Ni kan få lite tips om ni någon gång ska resa till Köpenhamn. Nej jag har mycket jag ska hinna med innan vi sticker. Jag tänkte hinna med tre pass på gymmet och jag gjorde ett igår. Jag kan säga er jag känner inte för det men det är bara ta tag i det. Innan jag slutar ska ni få nästa uppgift. Jag vill att du sätter dig ner och andas i vanlig ordning och sen ritar du det första du tänkte på. Glöm inte att blunda, ja förståss inte när du ska rita. Kom ihåg att säga en bra sak om dig själv varje dag. Må så gott ?på er.

2 svar på ”Ny bok och ett bra tips till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *