Besviken och nya träningstights

Hej på er Ja nu är jag lite besviken. Ja jag ska berätta efter träningen brukar jag gå in på citygross och handla lite mat. Sen tycker jag även det är lite roligt att titta på utländska hyllan. Där hittar jag en så snygg låda med kardemummate. Jag känner redan hur gott det är. Den hamnar helt klart ner i korgen. Dock när jag sen på kvällen ska dricka det smakar det inte ett dugg kardemumma. Smakar bara svart te. Nu har jag blivit besatt och måste hitta ett te som smakar kardemumma.

Fin låda men dålig smak.

Okej jag har ju sagt att jag ska ge mig själv en belöning om jag lyckas träna en hel månad. Jag går in i vecka fyra och hjälp det lät nästan som jag skrev att jag var gravid. Jaha jag har tittat på lite tights, jag har redan svarta tights. Vad tycker ni.

I skrivande stund har jag hittat mina tights Och det är inga av dom här. Så när jag kommer hem ifrån Köpenhamn lägger jag en beställning. Har tyvärr ingen bild på dom men dom är så snygga.

Vill ni ha dagens mindfullnesuppgift och gick gårdagens uppgift bra. Okej som vanligt ta tio djupa andetag . Tänk sen på vilka dina favoritdofter är och skriv ner tre stycken. Hur ser min helg ut. Ja en lugn fredag och lördag ska vi äta ute. På söndag blir det en utflykt men jag kommer att berätta mer om det och hitta nya tips till er. Ha nu en mysig fredag ?på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *