Presenttips och ny mindfullnesuppgift.

Hej Hoppas att ni mår bra Här hemma är le och Lu krassliga. Le måste även gå till akuttandläkaren för han har problem med en tand. Annars är det bra. Hoppas att vi kan hålla oss på bena för på torsdag sätter vi oss väldigt tidigt på tåget mot Köpenhamn. Vi ska på namnfest. Här kan ni få lite presenttips och samtidigt hjälpa djuren och miljön. När våra barn hade sina namnfester fick dom ett WWF mjukisdjur av en släkting. Ludvig fick en apa,Hjalmar fick en tiger, Emilia fick en coalabjörn och Birger fick en panda. Så bra du hjälper djuren och barnet får en fin present. Hon får en säl av oss plus att Vi gav även pengar till https://www.worldanimalprotection.se  Så hon har hjälpt en Björn. Hon har även planterat ett träd och räddat regnskog https://raddaregnskog.se/gava/#.XEmIrxpwGf0

Här ska vi bo. Ska bli så mysigt med en minisemester. Har ni tips på något vi inte får missa i Köpenhamn så tar jag tacksamt emot förslag av er.

Okej hur gick mindfullnesuppgiften. Det var lite läskigt att verkligen titta på sin hand. Då går vi till dagens uppgift.
Välj en vardaglig syssla och utför den i slow motion. Märker du någon skillnad i hur du tänker eller hur du gör uppgiften. Glöm ej djupa andetag.

Okej då kör vi torsdag. Inget supermärkligt händer förutom jag ska träna och må bra. Då ser vi till att det blir en bra torsdag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *