Fika,uppkörning och mindfullnesuppgift.

Hej på er Ja det blev inget blogginlägg igår för jag hade problem med uppladdningen. Sist jag pratade med er lovade jag berätta för er om söndagen. Så vad gjorde vi, ja för det första har vi börjat renovera vår lilla mini hall. Där ska vi byta ut alla foder,måla, fixa golv och bygga elementskydd. Så det är inte så mycket att göra. Sen fick vi besök av Hj och hans flickvän.

Hj hade även köpt med sig fika. Han är så gullig. Han var lite nervös för på måndagen skulle han köra upp men han behövde inte vara orolig för han klarade det. Stort grattis och då måste man fira så igår blev det middag och semla.
Han fick även en påse bilar. Efter middagen körde han hem. Okej planerna för idag träffa min astmasköterska och gå och låna en bok på biblioteket. Sen blir det träning. Okej ni väntar väl på att få en ny mindfullnesuppgift, så här kommer den.

Jag vill att du ritar en hand sen tar du tio djupa andetag och sen sitter du en liten stund och tittar på din hand. När du känner dig mogen så ritar du hur din hand ser ut. Rita alla ådror ,märken eller vad du ser.Okej ta nu hand om dig finns bara en av dig. Lite cool känsla när man tänker på det. ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *