Fredag,lördag,gant,mindfullnesuppgift och lite tips till er.

Hej på er jag hoppas att ni mår bra. Jag mår bra för jag äntligen får tid att prata med er. Jag älskar helgerna men man får så lite egentid. Men innan vi kör i gång vad som hänt och lite tips till er så måste jag berätta. Jag är så nervös för just nu när jag sitter och skriver till er så kör min Hj upp. Håller alla tummar och tår. Han kan köra men nu handlar det om nerver och tur. Okej till helgen. Fredagen var en så lugn och mysig dag, vår yngsta son bjöd oss på vegetarisk tacos och som vanligt blev det en låååång middag. På lördagen hade vår äldsta son och hans flickvän önskemål om att vi skulle ut till barkabys outlet. Han hade hört att stadium hade 25% på skidutrustning. Han behövde nya skidor och det kan jag säga er att det behövde andra också. Han hittade inga och är man vid outletten så måste man ta en sväng där. Jag kan tipsa er att åka dit dom har många fina saker. Jag tycker gantaffären är den bästa affären där. Den här gången hittade jag två tröjor och påslakan. Jag tror att jag ska börja åka dit en gång i månaden. Sen var det dags att äta och då jag var sugen på att köpa gräddbullar så vi gick till Ikea. Ja Ikea har så goda gräddbullar och jag måste tipsa er beställ varmrökt lax när ni är där. Så god och min man tog en räksmörgås och han sa att den var så god. Dom andra två tog kyckling och köttbullar. Dom var jättehungriga.

På kvällen lagade vi en vegetarisk gryta som ni kommer få receptet på men i ett annat inlägg. Jag berättar om söndagen i ett annat inlägg annars blir det som en lång bok. Här kommer dagens mindfullnesuppgift. Ta tio djupa andetag och sen tar du ett papper och ritar hela pappret fullt med spiraler. Tätt ska det vara du ska ej få några vita mellanrum. Tänk bara på spiralerna börjar du tänka på annat så för du varsamt tankarna tillbaka. Lycka till. Ha en bra dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *