Min dotters vlogg hittar ni här och prat om rädslor.

Hej på er först måste jag berätta att Hjalmar klarade teoriprovet. Så ett steg närmare sitt körkort. Så stolt och glad. Ja det är fredag och jag har bestämt mig för att börja lyssna på poddar igen. Ett tag så lyssnade jag en del men sen så tappade jag det. Varför kom jag på detta, för att min dotter gjorde en så bra vlogg. Ni hittar den här https://byemilia.nu/2019/01/17/mal-att-uppna-under-2019/ När jag ser på min dotter blir jag väldigt stolt för hon tar verkligen tag i sina rädslor. Hon gömmer inte sig bakom sina rädslor utan hon tar tag i dom. Jag vet att hon inte gillar att prata på film och därför gör hon det. Jag måste också göra så. Hur gör ni med era rädslor. Jag ska börja skriva upp mina rädslor och sen go for it. Ta en i taget. Här är min första som jag ska jobba med.

1 Köra bil utanför min trygga resväg. Måste köra längre sträckor.

Ja det är ju helg och då får jag äta lite gott. Har ni testat dom här chipsen

Dom var helt okej men godast är vanliga potatischips med fresh island dipp.


Okej då är det till att ta tag i fredagsstädningen och jag har köpt en liten bakelse som morot. Jag hatar att städa. På med bra musik och börja. I kväll kommer Ludvig och Johanna. Äta lite gott och snacka lite med dom. Ha en fin fredag. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *