Olycka och ett möte med två snälla killar.

Hej Wow vad mycket snö vi har och jag har redan klantat till mig. Efter träningen i går när vi skulle köra hem hände det en sak. Det hade kommit så mycket snö så du såg inga markeringar, det var som ett stort vitt fält. För att göra det ännu svårare så var det mörkt och det snöade. Jag kör ut från parkeringen och när jag ska vända kör jag på trottoarkanten. Panik men då står plötsligt två killar där och erbjuder mig att hjälpa till. Jag säger att du får gärna hoppa in och backa men då säger killen jag har inget körkort. Jag vänder mig om och ser då en mopedbil. Killarna puttar på bilen och det går bra. Tack fina killar.

Ja min dag var inte så bra, luften gick ur mig. Ja jag vet att livet är en bergodalbana, så nu blåser vi in lite ny luft. Då pratar vi om något annat. Jag ska visa er något som jag hittade i en tidning.

Tänk så mycket man kan göra. Jag fastnade för den med att hjälpa hemlösa.

I dag är jag lite nervös för Hjalmar ska skriva teoriprovet, så jag håller alla tummar och tår. När han har gjort träningstester hemma så har han klarat alla och på tal om övningar så kör vi en ny mindfullnesuppgift.

Glöm inte att ta 10 djupa andetag och blunda innan du börjar med uppgiften.


Jag ska faktiskt åka och träna idag igen. Vi sa ju tre dagar i veckan men först ska jag göra min mindfullnesuppgift. Ha en fin dag och tack för att du läser min blogg ? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *