Fritidsbanken,bikupa och mindfullnesuppgift

Hej där hur gick mindfullnesuppgiften, jag kan säga att det var inte helt lätt att andas ut så länge för att hinna rita ansiktena. Har väl med min astma att göra. Så några snygga konstverk blev det inte och det är inte heller meningen med uppgiften. Dagens uppgift blir att le och andas in lyckan för ett ögonblick. Gärna flera gånger. Sen ritar du ett leende . På tal om leende så fick jag ett när jag var ute och gick en promenad.

Vet ni vad det här är
Så fint och nu hoppas jag att folk förstår hur viktigt det är att hjälpa bin. Så att man låter dom vara i fred

Nu ska ni få ett annat bra tips. https://www.fritidsbanken.se Fritidsbanken är som ett bibliotek fast med sport- och fritidsprylar. Här kan du låna utrustning som t.ex. skidor, skridskor, inlines, flytvästar, snowboards och mycket mer. Du kan låna i 14 dagar. Det kostar inget och går något sönder så behöver du inte betala. Har du själv fritidsprylar som du vuxit ur kan du skänka dom hit. Så smart.

Okej vad ska hända i dag. Ja jag ska iväg och träna. Ha en bra dag och klappa dig själv på axeln och säg att fy fan va bra jag är. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *