Tips på en bra sak och en ny mindfullnesuppgift

Hej Måste ge er ett tips som min dotter gav till mig. Det finns något som heter krogvecka. Ni hittar det härhttps://www.bookatable.se/krogveckan

Nu ska ni få höra något konstigt min dotter sa att jag skulle välja och boka en restaurang. Listan var lång men ändå lyckas vi välja samma restaurang. Okej men det är en kul grej det här två rätter för 200kr eller 300kr. Det gäller från 25 januari till 10 februari . Jag ska helt klart dra ut min man på det här.

Annars så lunkade måndagen på i bra takt, jag kom iväg och tränade. I dag blir det lite mer hektiskt, jag har två möten idag. Så jag har lite att fixa inför dom. Blir det bra möten så kommer mitt liv att förändras. Jag kommer att berätta mer men i nuläget kan jag inte säga mer. Nu låter jag som en politiker och ja påtal om politik vad gillar ni vår kris med att välja statsminister. Inte en helt lätt uppgift men det som är lättare är att ge er dagens mindfullnesuppgift.

Andas in i fyra sekunder och sen ut i fyra sekunder. Rita fyra cirklar när du andas in och när du andas ut ger du dom ett ansikte. Håll på till papperet är fullt.

Tack för att ni tittade in och jag vill av mitt hela hjärta önska er alla läsare en härlig dag ?på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *