Vinkväll,mer garn,ny väska och en härlig helg med mycket skratt och värme.

Hej

Hoppas att ni har haft en bra helg. Ja som ni märkt har jag även tagit lite helgledigt med bloggen så måndag får bli en liten tillbakablick över helgen. Ja på fredagen hade vi en mysig ost och vin kväll med Hj och Bi. Den här helgen ska vi tokövningsköra med Hj. Det blev ingen fin dukning för vi var lite stressad och för hungriga, men vi hade superkul. Det är väl ändå viktigast.

Lördagen åkte jag själv till brodeributiken och köpte mer garn och nu köpte jag även en liten väska till mig. Behöver ni hitta en brodeributik så finns en bra i Solna.

Svårt att hitta brodeributiker. Ser inte så mycket ut men hon har en del saker där inne. Jag hittade iallafall det jag behövde.
Ur och Penn har rea på väskor. Så nu har jag en bra väska. En liten men ändå så stor att jag får med min vattenflaska. Jag går ej ut utan min vattenflaska. På hemvägen köpte jag även min första semla och jag har en stark känsla av att det inte blir den sista.

Mums behöver jag inte säga.

På kvällen testade vi några nya chips. Helt okej. På söndagen rensade jag ut hela julen, ja det kan jag säga er att jag såg ut som en julgran. Jag fick på mig så mycket barr när jag skulle slänga ut granen. Där ligger den ute och utan några barr på sig för allt det ligger på vårt golv i vardagsrummet och matsalen. Fick ju tyvärr gå en bit med granen. Okej på kvällen gjorde vi något roligt men det berättar jag om imorgon. Annars blir det här inlägget för långt. Nu kommer en ny uppgift till er . Sätt dig ner och andas djupt tio gånger och sen rita en Palm och tänk sedan att du ligger under den.

Okej mina vänner då tar vi tag i måndagen. Jag ska iväg och träna. ?på er Ni är bäst ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *