Bästa dagen,träning och sopprecept

Hej Tänka sig att det är redan fredag och jag har två möten idag .Sen tar jag helg, har faktiskt kanske ett möte imorgon också. Jag hatar att arbeta på helgerna det har jag gjort tillräckligt när jag var yngre. När jag studerade arbetade jag i en butik och även på sjukhuset. Jag hatade det för alla roliga fester och händelser skulle alltid hända när jag jobbade helg. Det är klart nu när man är egen företagare så arbetar man ibland helg men det är en helt annan sak. Lite roligt för gårdagens mindfullnesuppgift skulle du skriva vilken dag som är din bästa dag. Jag måste säga att jag gillar fredagen bäst. För det första gillar jag att gå och vänta på något och den dagen är de flesta så glada. Det ligger förväntningar i luften. Oftast planerar man för lite fredagsmys. Sen vet du att du är ledig. För mig är det popcornsdag och ibland kommer sonen hem med fika. Lördagen är min fuskdag försöker hålla igen lite även på fredagar. Vad skrev ni för dag.? Här kommer en ny uppgift ja jag vet att vi har lämnat julen.

I går var vi och tränade Gick lite bättre igår men det hände en rolig sak. När jag går på crosstrainern så ändrar nivån sig hela tiden. Så ibland står den på ett sen fem och osv. Jag pratade med en anställd och hon säger att det finns plus och minus på stavarna som du håller i. Så jag trycker säkert på dom. Det bästa är att hon tycker att jag ska gå på ett indoorswalkingpass och jag skrattar och säger att jag kämpar med mina fem minuter. Dock ska det bli mitt mål att komma in i rummet. Jag gillar att ha morötter. Klarar jag att träna en hel månad är min belöning ett par coola träningsbyxor.

Här sitter jag och cyklar.
Den gröna personen är jag.

Torsdagar brukar vara vår soppdag så här kommer en så god potatissoppa. Billig att göra.Tyvärr har jag bara en lånad bild.

Du behöver
300g potatis, en gul lök,smör,3dl vatten,1 krm vitpeppar, 2 tärningar grönsaksbuljong, 5 dl mjölk och 2,5 dl matlagningsgrädde. Du gör så här. Skala och skiva potatisen hacka löken. Fräs potatisen och löken i smöret. Häll sen i vatten,peppar och buljong. Koka sen sönder potatisen i ca 15 minuter. Sen mixar du grönsakerna och häller i mjölk och grädde. Låt det koka upp och sen kokte jag även lite små bitar med vanliga potatis och la i. Blir lite mer mättande. Dock mättar soppa mycket. Den blev tjock och krämig. Då mina vänner tar vi tag i den här dagen. Kommer bli så rolig för Hjalmar ska sova här hela helgen för han ska tokövningsköra med sin pappa. Han kör upp snart. ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *