Kloka ord och ny mindfullnes övning.

Hej Hoppas att ni mår bra och att ni klarade av gårdagens uppgift. Hitta fem bra saker om dig själv var inte lätt. Det är så konstigt att det är så svårt att berömma sig själv. Att hitta fem dåliga saker går ju som en dans och där räcker inte femlistan. Dock kan jag trösta er att man blir bättre när man blir äldre. Så nu tycker jag att vi skippar och väntar till man blir äldre utan kör nu. Varje dag ska du säga något snällt om dig själv. Så när vi blir riktigt gamla kan vi säga att det var tur att vi kom på tidigt att ta hand om oss själva. Tycker ni det är kul med mindfullnesövning. Här kommer iallafall en ny men först visar jag gårdagens bild.

Nästa uppgift Sätt dig ta 10 djupa andetag och skriv sen ner vilken veckodag du gillar mest och varför.

Okej i dag ska jag iväg på mitt andra träningspass, jag hoppas verkligen att jag kommer gilla det. I helgen blir det bara fokus på att övningsköra med Hjalmar. Ja det är pappan som kör. Jag har lite planer på att åka in till brodeributiken för jag behöver en färg till och sen kanske åka in en sväng och titta på rean. Ja ja men nu är det torsdag och jag har en del att göra. Ha nu en bra dag och mitt ord för i dag ska bli att jag är snäll person. Det ska jag säga till mig själv under hela den här dagen. Vilket blir ditt ord. Ta hand om er ?på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *