Brandvarnare,snälla tankar och gott vegetariskt recept.

Hej Det andra mötet gick också bra, nu är ni spända. Snart kommer ni att få veta. Jag har ett eller två möten kvar innan det är klart. Till något helt annat såg jag en smart sak på mjölkpaketet.

Jag tycker att man kan hänga en vid ytterdörren men också en till sovrummet. Det är så viktigt att man inte går och lägger sig när några ljus är tända. Jag brukar inte göra reklam för mina saker i butiken men när det gäller så här viktiga saker kan jag inte låta bli. Ni kan hitta andra brandvarnare men poängen är att ni måste ha brandvarnare hemma. Dom finns i flera färger. Vi har även brandfiltar och brandsläckare.
Om man vill ha en cool brandvarnare, den finns också i flera färger. Okej du hittar dom ähttp://Formofunktion.com

Hur gick det med mindfullnesövningarna igår. Det var väl ingen svår uppgift men det är svårare för mig att visa er. Jag dansade runt iallafall men jag har svårt att sitta still när det är bra musik. Då går vi till dagens uppgift Jag vill att du ritar fem hjärtan så pass stora att du kan skriva in en snäll tanke om dig själv. När du gjort detta så sätter du dig ner blundar tar tio djupa andetag och tänker bara på de fem snälla orden du skrivit. Försök att sitta så i fem minuter.

Många tips idag för här kommer ett tips till er nu får ni receptet på en middag som vi åt igår. Du behöver ha detta hemma ris
2 vitlöksklyftor
1 röd chili (eller chiliflakes)
1 tsk malen ingefära
1-2 msk curry
1 tsk paprikapulver
1 paprika
2 msk olivolja
1 blomkål
2 salladslökar
1 msk sweet chili sås
400 ml kokosmjölk
1 grönsaksbuljong
salt och peppar
1 kruka koriander
1 dl kokoschips Du gör så här

Skiva vitlöken och salladslöken. Lägg i en gryta med olja och stek med alla torra kryddorna. Efter en kort stund häller du på kokosmjölk, buljong och låter det koka upp. Nu häller du i paprika och små blomkålsbuketter. Jag köpte frysta. Du måste bara Tina dom innan du stoppar i dom. Sen häller du i sweet chilisås. Koka ca tio minuter. Grönsakerna ska vara mjuka. Du kan hälla på koriander och kokoschips när du lagt upp maten på tallrikar. Jag är inte så förtjust i koriandersmaken. Inte bästa bilden

Det här goda receptet har jag hittat inne hos härliga bloggaren http://Petra tungården

Nej nu måste jag gå och ta hand om tvätten, det känns som vi är ett hotell för Gud va mycket sängkläder det är att tvätta. Ha en bra dag och lycka till med övningen. ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *