Mindfullnes,gymträning och ett så gott fiskrecept. En bra dag.

Hej okej vad tyckte ni om första mindfulnessövningen. Jag tyckte den var rolig men det är ju klart har man småbarn sitter man ju ofta och ritar. Då blir det kanske inte så speciellt eller annorlunda att rita. Det kommer andra sorters övningar. Poängen är att vi ska varva ner en liten stund. Så Dagens uppgift blir att sätta på musik. Musik blir vi glada av så klappa med och dansa runt. Glöm inte att först ta tio djupa andetag. Gårdagens uppgift för mig blev så här.

Om man nu kan kalla det för djur. Ha ha ha

Ja igår var en väldigt aktiv dag. Mötet gick så bra och jag har ett till i dag. Jag berättar mer om det när jag är klar med mina möten.

Ja ser ni vad bilden föreställer och vad det innebär. Jag var på Friskis och Svettis och jag köpte ett månadskort. Jag har tränat där tidigare men det var för några år sedan. Wow va stort det hade blivit och datoriserat. Så det var inte helt lätt för mig. Jag ska boka in en tid så någon får visa mig runt och vad jag ska träna. Min plan är att träna två gånger med styrketräning och sen en gång med ett roligt pass. Jag ska förståss fortsätta att gå mina 10000steg.
Ja det här ser kanske inte så gott ut men jag kan säga er att det var supergott och som i vanlig ordning när jag upptäcker något gott så vill jag dela med mig till er. Jag tycker det är svårt att variera fiskmiddagar men den här fick många pluspoäng. Så här kommer receptet.

Du behöver 500 g laxfile, 1tsk salt, 1 krm peppar, 1msk smält smör, 1/2 dl hackade hasselnötter, tre dl grädde, rivet och saften av en halv citron, 1 dl riven ost, två pressade vitlökar, 700 g zucchini och två msk olja. Jag serverade med bulgur men ta det som du gillar. Hur gjorde jag den.

Sätt ugnen på 225°. Skär laxen i 4 portionsbitar. Salta och peppra. Pensla ovansidan med smör och doppa i nötterna. Blanda grädde, rivet skal av citron, vitlök och ost i en ugnssäker form. Lägg i fisken. Tillaga i mitten av ugnen 10–15 min. 

Hyvla zucchinin i tunna skivor och smaksätt med pressad saft av citron och olivolja. Servera laxen med bulgur och zucchini.

Hoppas att ni kommer gilla den lika mycket som vi gjorde. Nej nu måste jag göra mig iordning för mötet. Kom ihåg att låt ingen trampa på dig. Puss och kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *