Nu börjar vi med mindfullnesövningarna.

Hej på er I dag tycker jag att det känns som verkligheten börjar. Ja den gör det för mig iallafall. Jag ska på ett möte klockan ett som kanske kommer förändra mitt liv. Jag berättar mer om det senare. Sen i eftermiddag ska jag möta upp min yngsta son för vi ska åka och träna på Friskis o Svettis. Dock så kommer jag bara ta ett månadskort. Vill inte binda upp mig på något som man kanske inte kommer använda , sen kanske jag kommer på något annan träningsform som jag vill göra. Ja det finns inte så mycket att berätta om söndagen. Vi hade en lugn dag och jag började komma i gång med att sy på mitt nya projekt. Det är så roligt att sy. Jag måste alltid ha två saker på gång en bok och ett broderiarbete. Då är livet bra för mig och för att det ska bli ännu bättre ska vi köra igång med mindfullnesövningarna. Ni som är nya läsare kan jag berätta för er att ni kommer få en uppgift av mig som ni ska göra och även visa upp att ni har gjort det. Först en bild på mitt nya broderi.

Det var en massa räknande igår så jag kom inte riktigt igång att sy. Tänka sig att det ska se ut så här när den blir färdig.
Så ni ser att jag har lite att göra. Älskar det. ?

Okej min uppgift till er blir att ni ska sätta er ner och ta 10 djupa andetag och sen rita några djur och ni får bara använda geometriska former. Gör den idag och visa mig imorgon.

Då kör vi igång. Kom ihåg att det viktigaste är att ni slappnar av och får en liten lugn stund för er själva. Resultatet på uppgiften är inte viktigt. Det här ska inte bli en ny press på er. Ni ska ta det lugnt det tänker iallafall jag göra. Jag fick just veta att mötet blev framskjutet en timme så då måste jag sluta prata med er. Här kommer en bild hur det kan se ut men kom ihåg att ha roligt som jag sa tidigare resultatet är inte viktigt. Vi har så mycket press på oss själva att allt ska bli så bra så det här ska bara vara lek och avkoppling. Må så gott så hörs vi senare. ?på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *