Nationalmuseum, broderigarner och efterrätt tips.

Hej och godmorgon. Jag är så glad för jag har kommit igång med mina 10000 steg igen och jag känner att jag mår bättre med min astma. Så imorgon ska jag dra till Friskis o Svettis men det är i morgon. Vad hände igår. Ja jag fick mina broderisaker och jag fick även lära mig något nytt. Det finns ju särskilda broderigarner men hon i butiken sa att det är mycket billigare att köpa garn och att tråden är mycket starkare än vanlig broderitråd . Så här är till början, hoppas att jag hinner börja idag. I dag ska vi hålla oss hemma för leif ska övningsköra med Hjalmar och även fixa med taket. Ja ni vet att en del plåt blåste ner i stormen.

Jag kan verkligen rekommendera att gå och titta på John Singer Sargents porträttmåleri. Wow säger jag bara hur kan man måla så där och wow vad god fikan var. Vi gick själv men mötte sen upp Ludvig och Johanna som också var där. Vi och dom skulle göra lite ärende först så vi träffades senare på museumet. Dom hade även ett erbjudande att efter tre gick man in två för en. Du fick betala för att se den här utställningen men annars var resten grattis. Kolla upp det om det även gäller idag. Här kommer lite bilder.

Lite kö men inte så farligt. Väntade ca tiominuter. Det är ju sista chanchen att se hans utställning.
Måste bara visa att dom hade gratis garderob, du bestämde själv din kod. Så smart det är väl snart inga som har lösa pengar på handen.


Måste bara visa denna tokiga bilden. Jag har fått en klon.

Här har vi honom själv. Han målade sig själv tre gånger. Han höll sitt privatliv hemligt.


Ser ni så god smörgåsen ser ut. En vegetarisk, tror det hette tempeh.
Vi tog även en liten efterrätt som vi delade på. En petit chour med hallon och grädde. Mums


Titta på det här coola golvet som fanns i cafetSen åkte vi hem och lagade god mat till gänget och jag har en del tomteskum kvar så jag gjorde en pannacotta till efterrätt. Ta 5 dl grädde och koka upp häll i sen 100 g skumtomtar. Låt stå sen i minst tre timmar innan ni äter dom.

Här är julen inte slut.

Nu ska jag sitta och titta i boken som vi köpte där.Ha en mysig söndag och ta hand om er. Ni är för gulliga som tittar in. ?

Han målade så verkligt så du kunde känna hur tygerna kändes.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *