Fredag och tacomys

Hej

Här sitter jag i ett tyst hus med en kopp te och en pepparkaka. Så mysigt. Ja det blev sent igår. Ja när vi väl kommer igång att prata vid middagsbordet kan vi sitta flera timmar. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Vi var lite frågande om sill och strömming är det samma sak och när man sitter med ett gäng ungdomar så får man svar direkt. Wiikipidea är bäst. Jag hade rätt det beror på var man bor. En kung på 1500 talet bestämde var gränsen skulle gå, kommer inte ihåg just nu var gränsen går men i Skåne säger man sill. Punkt slut. Ja kul att lära sig något nytt. För att få en riktig fredagskänsla så åt vi tacos, ja jag åt en vegetarisk variant. Sen blev det en så lätt efterrätt men så god. Köp ett gäng croissanter och dela på mitten och stoppa i glass,hallon och kolasås. Pang där har du en god och enkel efterrätt. Croissanterna köper du på picard så goda. Ja vi hade en så mysig kväll med de Här två söta turtelduvorna och Birger som inte kom med i bild. Ja man kan inte få allt.

Ja och nu ska vi göra oss iordning för att åka och hämta ett pakett på posten. Sen ska jag till broderiaffären, jag är lite orolig att jag kommer få det lite besvärligt att hitta garnet. Så håll tummarna att butiken har det. Så sugen på att börja sy. Därefter blir det konstutställning men det får ni höra mer om imorgon. Ha en fin lördag. ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *