Lite ledsen och något som upprör mig. Tips på billiga pallar.

Hej och godmorgon hoppas att ni har sovit bra. Jag har sovit bra men jag var lite ledsen när jag gick och la mig. För klumpiga jag tappar min padda rakt ner på min glasljusstake som går sönder i tusen bitar som tur var så hände inget med paddan. Klockan var mycke så jag sparade uppröjningen till nu på morgonen. Ingen fara, det är ändå fredagsstädning.

Till något annat som har upprört mig var ett filmklipp på Insta som Pernilla Wahlgren la upp. Hon är på semester i Thailand och för att göra en historia kort ser hon en skål med krabbor som är fastbundna. Då ser hon att en rör på sig och säger med en tokig röst. Släpp ut mig. Jag vet att hon försöker vara rolig hela tiden men den här gången tyckte jag inte det var roligt. Jag hade köpt alla krabborna och slängt tillbaka dom i havet. Inga djur ska behöva lida. Även djur som ska ätas av människor.

Okej till något roligare. Jag har hittat ett nytt projekt att sy/brodera. Tyvärr har jag inte hittat någon pall men jag hittade en låda som jag tänker använda locket och sen har min kära man sagt att han ska fixa till den så det blir en pall. Ni får se när den är klar.
Ska bli så kul att ta tag i den här godingen.

Måste bara tipsa er om att Mio har rea på sina pallar. Tyvärr passar inte runda pallar mitt syfte men snygga är dom.

Finns i flera olika färger men erbjudandet gäller bara idag. Titta innan ni åker till butiken för den kan vara slut. Jag gillade den här

Okej då är det dags att planera för helgen. Ludvigs flickvän kommer,handla broderisaker och gå på konstutställning. Ja mina planer för helgen. Jag hoppas att ni får en fin fredag. Ta hand om er ?på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *