När man blir så lycklig över en sjal och att man kan stryka ett mål.

Hej En dag gör man loppisfynd och den andra dagen gör man lite reafynd. Ser ut att bli ett bra slut på det här året om man tänker på det materiella. Tror faktiskt att jag ska titta tillbaka och se vad som hänt det här året. Det får jag göra i ett annat inlägg. Dock är det lite coolt att man har allt dokumenterat. Jag skulle annars aldrig komma ihåg något, kommer knappast ihåg vad jag gjorde igår. Här kommer iallafall lite bilder. Jag mötte upp min man vid Åhléns sen rusade vi till nk. Vi hade lite förtur på rean. Det var en liten kö men inget farligt. Efter att man visat nkkortet blev man insläppt. Jag hade bara ett mål och Leif hade ett mål i sikte. Så vi gick till herrskorna och där hittade han ett par så snygga skor och vi hittade även vår äldsta son med sina kompisar. Lite kul vi träffade dom flera gånger. Nk hade även tänkt på sina kunder för dom bjöd på dricka. Mitt mål var en scarfs från Marlene Birger. Tyvärr hade vi varit för länge på herravdelningen så den blå var helt slut men den fanns i svart. Så efter en fika på nks espressohousse gick vi till Åhléns. Där hittade jag en blå och en svart och nu kunde jag inte bestämma mig men med hjälp av två urgulliga tjejor som jobbade där blev det den blå. Sen hittade vi lite mer fynd och sen åkte vi hem. Dödströtta hängde vi i soffan och såg på stranger thing.

Crockett & Jones
Min vegetariska wrap med falafel. Tyvärr var den inte riktigt varm. Lite besviken på deras fikabröd men deras chaitee är så goood. Sen råkade jag välta en barstol så jag tror att den gick lite i sönder. Jag hittade först så dåliga platser, ja ni vet man sitter på höga barstolar och tittar rakt in i en vägg. Den här gången var det ett fönster ut. Dock har jag tur och ser att en plats blir ledig vid ett vanligt bord och det är då som jag råkar välta ett stol.
Ser ni min sjal ?????????

Hör och häpna nu ska vi in till stan igen och hjälpa vår dotter och köpa ett objektiv till sin kamera. Sen får vi se vad som händer. Ha en bra dag. ?på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *