Reafynd och en tur till fotobutiken.

Hej Det är så härligt att få ladda batterierna. Det kan behövas. Har ni också fått en möjlighet att ladda era batterier. Okej vad hände igår. Ja vi började med att möta upp vår dotter i en jättestor fotobutik. Alltså köpbehovet har förändras, tänk bara att den jättestora leksaksbutiken Br och toys R us har gått i konkurs. Tråkigt men de flesta handlar på nätet, men tydligen har många fler blivit intresserad av att fota då en så jättestor fotobutik ligger mitt i city. Där fick hon många bra tips av sin pappa som är väldigt duktig. Han fotade mycket när han var yngre. Framkallade själv och har tillochmed vunnit en fototävling. Jag tror när livet blir lite lugnare kommer han börja fota igen. Okej så nu vet hon vilket objektiv hon ska köpa. Hon ville ha ett mindre objektiv som är lätt att ta med sig, hon har också en fin blogg byemilia.nu   

Sen skulle vi hjälpa vår son med att byta en klänning som han köpte till sin flickvän. Så det fixade vi. Han hade tur, vi hittade en klänning i rätt storlek. Sen tittade vi runt lite och tog en snabbfika, ja jag vet att vi ofta fikar på Joe &juice men det är så gott. När man bara ska ha en snabbfika så går det bra. Vi hittade lite på rean. Sen sa vi hejdå till dottern och vi åkte sen till mos för vi vill ha fler julgranspynt från George Jensen. Vi saknar fågeln och kulan. Tyvärr så hittade vi inga men jag behöver åka in en annan dag till zara och mango för där hittade jag mycket snyggt men jag orkade inte prova och sen så var det stängningsdags. Ja ni förstår hur länge vi har varit borta så när vi kom hem satte vi oss och åt framför soffan. Birger var på bio och sen hemma hos en kompis.

Här kan ni se att han njuter att få tala om ett av hans favoritämne.

Så fina foto.
Även coola under dagtid.


Här hittade vi klänningen.

Vi hade lite problem med att få rätt juice. Det stod inga namn på muggarna så vi gissade och tog en. Jag tror att vi fick rätt.

Dagens fångst. Tre pjymasar till mannen min och ett nytt påslakan. Vi har väldigt mycket randigt hemma, jag skulle gärna få in lite blommigt men det gick inte. Så då blev det det här. Jag ger inte upp, ska försöka lite senare.

Okej nu ska vi åka till Ikea och titta på en stol. Birger fick en ny stol i julklapp så nu ska han välja ut en. Vi tyckte att det var bättre att han fick välja själv. Han är så lång och smal. Så han måste ha en speciel skrivbordsstol. Så dags att ta tag i dagen. Ni får ha en mysig dag ?på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *