Fynd på rean och söker lägenhet

Hej då var det dags igen. Ja jag ska kanske göra så här istället att jag skriver till er på morgonen. Inte så stressigt för mig för när jag skriver på kvällen är det alltid någon eller något annat som väntar på mig. Okej börjar ni tänka på nya mål för nästa år. Jag gör det och jag ska ta en tom anteckningsbok och skriva in mina stora och små mål. I stället för att göra en stor tavla ska jag skriva och klistra i en liten bok. Jag visar er sen. Ni vet att jag fick en jacka i julklapp men tyvärr var det fel storlek och modell. Så nu har jag faktiskt hittat den här och den var på rea. Jag hittar den härhttps://se.zoovillage.com/busnel/victoria-jacket-marine

Har ni hittat något på rean. Vi tog en promenad och då hamnade jag inne på Lindex och såg några snygga klänningar.

Jag har inte provat dom men dom såg fina ut när dom hängde på galgen. Annars har jag inte tittat mer på rean. Ja som ni förstår så hände det inte så mycket igår. Ja jag pratade med min storebror och då fick jag reda på att hans dotter kom in på läkarutbildningen på karolinska så nu letar hon och även min äldsta son en lägenhet i Stockholm. Så hojta gärna om ni vet något om lägenheter. Ja som ni vet är det inte lätt att hitta boende i Stockholm och med fyra barn är det omöjligt att köpa lägenheter åt dom. Vi var också så korkade att vi inte satte dom i någon bostadskö. Till försvar var att vi inte hade någon aning om att man behövde, vi kommer från Skåne och där behövdes inget sånt. Ja sen bestod kvällen av att äta mer och se mer film.

Den här glöggen är så god. Har ni inte testat den så gör det.
En titt ner i pepparkaksburken.
En skål med godis , ja kan man begära mer. Ja att dom inte sätter sig runt magen. Ha nu en fin dag så hörs vi sen ?på er ☃️☃️☃️☃️☃️Jag gillar dom här snögubbarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *