Juldagen med mycket mat och glädje.

Hej på er Hoppas att ni mår bra och har det bra. Okej då har ännu en dag gått. Jag har alltid varit stenhård på att alla jultraditioner ska följas till 100% men jag har förstått att det är bara gamla tider. Jag har även förstått att det gör mig inget. Jag har slutat tro på tomten. Dock älskar jag att ge och få julklappar men det gör inte resten av familjen så jag får ge mig. Okej vad hände igår. Vi lyckades gå en lång promenad med Hjalmar och köpa lite mer grädde,mjölk. Det höll på att ta slut. Så skönt att komma ut i friska luften men lite tråkigt när Hjalmar säger att han kommer åka hem redan idag för han börjar känna sig dålig. Rent ut sagt jävla förkylning. I går var den här dagen då vi har typ julbord. Du plockar fram en massa mat och sitter flera timmar och äter,skrattar och myser. Ibland brukar vi spela alias samtidigt som vi äter. Inte den här gången men vi tänkte spela monopol senare på kvällen. Här kommer lite bilder och som vanligt tog jag inte så många. Vill ha lite semester och även njuta av stunderna. Okej då kör vi.

Ja där var lite bilder från när vi plockar fram och lagar mat. Ja du plockar fram så mycket mat och du äter inte hälften av det. Okej dags att ta tag i en ny dag. Ludvig har en tradition att gå och titta på rean med sina kompisar. Så vi får se vad han kommer hem med. Vet inte vad vi ska göra men just nu tittar Leif på en serie om 30 åriga kriget. Ha en bra dag ?på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *