Den här julaftonen som jag känner min frivilligt utanför.

Hej eller godmorgon. Varför måste jag vakna så tidigt, trots att jag la mig någon gång vid tretiden. Okej så nu sitter jag här i soffan och mår som jag förtjänar. Mycket mat,vin och sockerbomb. Dock så bröt jag en ny tradition, jag åt helt vegetariskt. Saknade jag kalkonen, nej det gjorde jag faktiskt inte men jag börjar förstå hur min äldsta son måste känna sig med sin gluteninterolant . Du känner dig alltid som du är ett besvär för man måste alltid laga något extra för bara dig. Du känner dig lite utanför för alla går och väntar på något gott att äta och pratar väldigt gott om matens smaker. Så jag kan förstå dom som kan tycka att det är konstigt att man självmant väljer att ställa sig utanför. När deras högsta önska är att kunna äta som alla. Okej nu till min julafton. För det första kom vår dotter hit, trots att hon var sjuk. Jag hoppas att hon mår bättre idag. Jag fick så fin present av henne. Jag ska gå på en sminkkurs, ja det ska bli så kul. Självklart kommer jag dela med mig till er. Hör ni det tjejor vi ska bli proffs på det här. Av mina andra barn fick jag en så snygg jacka, tyvärr var den lite förstor så jag ska fixa en ny. Tack mina fina barn och jag och min man ska gå ut och köpa till varandra i mellandagarna. Okej lite bilder från gårdagen

Dags för Kalle anka.
Vi äter alltid risgrynsgröt och ser vem som vinner mandeln. I år hoppade vi mandeln. Ännu en tradition som bröts.


Jag tog bara en bild på min mat. Tråkigt nu när jag tänker efter.Här ligger min drömjacka . Visar den sen. ❤️

Jag ser att jag har varit dålig på att fota, men det blir tyvärr så ibland. Nej nu ska jag titta på en julfilm för det är bara jag som är vaken. Ha nu en mysig dag ? på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *