Lite bilder från min lilla julafton.

Hej I dag är det Julafton och jag hoppas att ni alla får fira en jul som ni vill. Jag tänkte faktiskt berätta om min lilla julafton, som jag har sagt tidigare så firar vi en dansk jul. En annan sak jag tänkte på var att nu har jag bloggat i två år. Helt sjukt vad tiden går fort och så roligt jag har haft det. Jag ser att det är en del som läser men jag saknar att få en kommentar ifrån er. Det skulle vara så roligt att veta vem det är som tittar in. Jag försöker ge er lite av varje och till nästa år ska jag försöka ge er ännu mer tips. Jag ska även försöka lära mig att ta bättre bilder. Det är väldigt kul att fotografera. Okej vad hände igår. Ja den började inte så bra för jag fick reda på att min dotter låg hemma i sängen med feber. Till saken är att hon är aldrig sjuk. Så tråkigt men Hjalmar kom. Så vi har ätit, lekt med Google home och tittat på film. Men det bästa är att när Hjalmar kommer på besök kommer sången in. Han är väldigt duktig på att sjunga och har alltid sånger som vi ska lyssna på. Med den här familjen blir det alltid sena nätter.

Ha ha har glömt att ta bort prislappen. Ja hos mig får ni se verkligheten.

Snyggt med sladden som hänger.


Mina vegetariska köttbullar.

Det här äter vi alltid den 23 december. Frekedeller med grönlangkål med sockerbrynta potatis. Sen avslutar vi kvällen med äppelskivor.

En vanlig och en glutenfri.


Ja som ni ser så är det ingen nyttig mat och så ska det också vara. Njut och kom ihåg att julen behöver inte vara perfekt och det har ni ju sett på mina bilder. Prislapp och sladdar som hänger, nej det viktigaste är att få fira med dom man älskar. Nej nu har jag sett för många julfilmer. Ta hand om er ?på er ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *