Världens bästa tratt,knäck,chokladbollar och inte så goda kakor

Hej Nu har det hänt igen. I hallen hade jag ställt en del påsar med skräp som vi skulle slänga. Jag bär ut en del till bilen och leif tar påsarna som vi ska ha när vi handlar mat. Då låser han dörren och jag säger men dom andra påsarna ska med,alltså han hade inte sett dom. Hur kan man missa det. Lite roligt efter mina tankar från igår. Okej idag har vi gjort knäck,chokladbollar och några konstiga kakor. Ett tag såg dom ut som hundbajs och efter ett tag såg dom ut som bröst.

Ni måste köpa den här tratten, den är så bra. Jag läste att någon hade sagt att han eller hon som har designat den skulle få nobelpriset. Det var kanske att ta i men köp den.
Andra omgången blev så bra, tyvärr så blev första omgången för mörka.


Den andra kakan behöver du bara två ingredienser. Tomteskum och färdig pepparkaksdeg. Jag har aldrig köpt färdig deg.


Klipper en tomte i två bitar och sen rullar du in den i pepparkaksdegen.

Platta till den


Där har ni hundbajset. In i ugnen i ca 9 min. 175 grader.Ja dom blev inte snygga och det var inte så gott, men det är alltid kul att testa något nytt.
Jag tror inte att jag behöver säga så mycket om chokladbollarna. Mums

I morgon blir det mer bakning och en tur till mos, kanske handlar vi julmaten. Så vi hörs ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *