Manligt beteende och välja bok

Hej hopp nu är det inte många dagar kvar. Vad har hänt idag då men först måste jag ställa en fråga. Igår flyttade jag en liten soffa in till vårt tv-rum och när min yngste son kommer hem så slänger han sig i den vanliga soffan. Han säger inget om den andra soffan, till hans försvar så kände han sig lite dålig. Dock när dom andra två herrarna kom hem gick dom sen in och sa hej till Birger. Ingen sa något om soffan och efter en stund frågar min man vad har hänt här hemma. Jag höll på att dö, hur kan man missa soffan. Nu undrar jag är detta fenomen något manligt. För alla mina tre pojkar plus min man ser inte längre än deras näsa växer. Okej en liten tanke bara. Är det någon därute som kan känna igen problemet. Okej till ett annat problem som jag har, ja det är inget stort problem. Jag vill bara att ni ska hjälpa mig med vilken bok jag ska välja att börja läsa i jul.

Ett tips till er som gillar deckare, ni måste läsa Elizabeth George. Jag har alla hennes böcker. Jag ska ta ett foto på dom så att ni kan se vilken som är den första. Ni kan köpa eller låna. Ja kepler känner ni säkert till. Jag har också alla böckerna där så jag visar dom också.


I dag tog vi in granen

En liten annorlunda gran, ser ut som vi har tagit in en cypress. Nej vi har fortfarande nätet på. Tar bort det imorgon.

Nej dags att sova så sov och dröm sött mina fina läsare. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *