Nu får ni recept på en enkel söt efterrätt.

Hej Hur mår ni. Jag börjar känna av att en förkylning är på gång. Ska bli så skönt att få lite julledigt. Ja jag fick gjort lite av det som stod på min lista. Jag har städat halva huset och plockat fram julpyntet. Jag har även gjort bak och matlista. Tittat efter vad jag har hemma och vad jag måste köpa. Så i morgon ska jag till systemet och köpa portvin,sherry och Ernst goda cider med kardemummasmak. Vi behöver inte köpa vin för leif vann åtta flaskor med vin. Han är med i en vinklubb. 

Så goooooooood ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

På tal om goda saker så ska ni få recept på en god efterrätt jag gjorde. Så enkel men jag varnar er den är så söt. Det kommer ni att förstå när ni hör vad ni behöver.

Okej då kör vi 

  • 250 g mascarpone
  • 2 dl vispgrädde
  • 1/2 dl florsocker
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1 dl dulce de leche eller karamelliserad mjölk
  • ca 20 pepparkakor

Vispa mascarpone, grädde, florsocker och vaniljpulver fluffigt

.Varva krämen med dulce de leche och pepparkakor i glas. Avsluta med att smula lite pepparkakor på toppen. Servera direkt.


Okej mina kära läsare ta nu hand om er. Det finns bara en av dig. Låt ingen trampa på dig.

Ha en fin kväll ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *