Jag älskar mitt ljus

Hej idag har det varit så lugnt och skönt. Har bara haft få kunder att ta hand om. Alla kunder har fått sina beställningar, så nu kan jag börja tänka på julen. Så imorgon ska jag städa kontoret och hela huset. Ska göra en baklista. Jag har tänkt att baka väldigt lite i år. Vi äter faktiskt inte så mycket julkakor. Det blir mest mat och godis. I år kommer jag köpa en del färdiga kakor. Ica maxi har så goda saffransbullar. Ja som ni vet så känner jag inte för julen som jag brukar göra. Dock ska jag baka mjuk pepparkaka,saffransskorpor,kärleksmums,bullar och pepparkakor. Ni skulle se min lista från tidigare julbak, ja det kan jag säga er att det fick inte plats på en sida. Julgodiset blir bara knäck och chokladbollar. Samma sak där, vi gjorde en massa gott. Jag kommer även minska ner pyntandet eller det har jag redan gjort. Jag ska ha en lugn och skön jul med familjen. Det blir ändå jul hur du än gör. Så mina vänner stressa inte ihjäl er för att göra julen så perfekt som möjligt. 

Jag måste tipsa er om det här ljuset. Jag köpte det på Claes Ohlson. Det är verkligen värd sina pengar. Tror jag betalade 149kr. Du ställer in en timer på hur du vill att ljuset ska lysa. Vi har tänt i åtta timmar och sen är det släckt i 16 timmar. Det ser så äkta ut.  Jag hittar inte mitt ljus men jag hittar dom här https://www.clasohlson.com/se/Blockljus-LED-/Pr442002000    Nej dags att sova ?på er.h

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *